APA EL MIRADOR
APA EL MIRADOR

L'APA EL MIRADOR

L’APA El Mirador és l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Puig d’Agulles i representa a totes les famílies de l’escola.

Un fet important i que ens caracteritza com a col·lectiu és que la nostra APA està formada pel 100% de famílies de l’escola, fet que ens dóna molta més força a l’hora d’engegar projectes, sol·licitar col·laboracions o participar activament en els diferents àmbits de l’escola.

 

L’APA SOM TOTS!!QUÈ FEM?

 

L’activitat de la nostra APA és intensa i alhora diversa, gestionant aspectes importantíssims com poden ser el menjador escolar, les activitats extraescolars o els serveis d’acollida.

 

Amb la voluntat de treballar conjuntament amb l’escola per tal de desenvolupar un projecte educatiu engrescador i ambiciós, l’APA ha adquirit un compromís per recolzar econòmicament la tasca educativa del centre en la mesura de les possibilitats que permetin els pressupostos anuals. D’aquesta forma, més del 40% del que s’ingressa amb les quotes es cedeix a l’escola per tal que s’inverteixi en allò que es consideri més prioritari, ja siguin llibres per la biblioteca, material de música o informàtica, etc.

 

A més, puntualment també s’han dut a terme inversions de millora per a la nostra escola, com han estat les obres d’insonorització del gimnàs, o la compra d’una tarima desmuntable.

 

Un altre dels aspectes destacables és que l’APA gestiona algunes tasques administratives de l’escola, com són els cobraments a les famílies dels rebuts de material escolar, excursions, colònies, etc.Contacte:

APA EL MIRADOR
ANDROMEDA 4
08757 CORBERA DE LLOBREGAT

Telèfon: 936881772

 e-mail: apamirador@telefonica.net

¿Vols col·laborar amb l'APA?

Si vols prendre part en les nostres activitats o unir-te a la junta de l'APA, pots utilitzar el nostre formulari de contacte per rebre informació. ¡Us hi esperem!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APA EL MIRADOR

Página web creada con 1&1 Mi Web.